Wystarczy kilka składników i mamy pyszne smarowidło do chleba . Pasta jest szybka, prosta w przygotowaniu i bardzo pyszna. Ja wykorzystałam makrelę w puszcze, ale świetnie sprawdzi się również wędzona makrela. Składniki: 1 puszka makreli w oleju 150 g serka wiejskiego 1/2 małej czerwonej cebuli łyżka posiekanej kolendry sól, pieprz Wykonanie: Makrelę osączyć z oleju, wrzucić do miski. . Dodać serek wiejski. Cebulę drobno pokroić w kostkę dodać do miski, wymieszać. Na koniec do... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.