Oto kolejna odsłona zupy curry: tym razem na bazie nieśmiertelnych ziemniaków i kalafiora z dodatkiem fasolki szparagowej, a wszystko przyrządzone w smakowicie doprawionym sosie z dodatkiem pomidorów. Polecam Składniki: 700 g ziemniaków 300 g świeżego surowego kalafiora 1 duża garść fasolki szparagowej (świeżej lub mrożonej, opcjonalnie) 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 cm korzenia imbiru przyprawy: 1 łyżeczka przyprawy curry 1 łyżeczka garam masala 1 łyżeczka kuminu 1/2 łyżeczki kurkumy 1 puszka pomidorów krojon... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...