Wołowina Hoisin

Wołowina Hoisin

Wołowina Hoisin

Z kuchniami orientalnymi w Polsce bywa różnie. Owszem, mamy restauracje i bary nazwane egzotycznie i sugerujące, że w środku, bez płacenia bajońskich sum oraz bez ryzyka tsunami, możemy zakosztować każdej kuchni. Od Tajlandii po Japonię i dalej. Niestety w większości wypadków kończy się na napisach. W środku podłe składniki, gotowe sosy i pomieszanie wszystkiego ze wszystkim. W wielkich miastach, gdzie ludności napływowej jest więcej, coś drgnęło i zaczyna smakować. W mniejszych – dalej wielkie „gie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ladykitchen

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

Lady Kitchen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, wołowina, fasola, pasta, pasty, śliwka, mielone, kurczak, sos sojowy, serek wiejski , słoik, bigos, masło orzechowe, ryż, mięso, miód, sos do kurczaka, sos do ryżu, szybki kurczak, sos do mielonego , mięsa pieczone, kurczak pieczony, ryż smażony, pasta z kurczaka, kurczak z ryżem, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, kurczak w miodzie, kurczak z czosnkiem

Inne przepisy z ladykitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.