Przepis na : śniadanie
Smalec z fasoli to niezwykle pyszny, smaczny, prosty i bardzo nieoczywisty dodatek do smarowania pieczywa. Pastę z fasoli możemy przygotować zarówno z kupionej fasoli w puszce jak i suchej. W tym wpisie pokażę Wam jak przygotować ten smalec z gotowej, jak i suchej fasoli. To smarowidło jest niezwykle smaczne i zdrowe. Jego przygotowanie nie zajmie nam zbyt dużo czasu, a co ważne danie jest idealną propozycją na wegan i wegetarianów. W tym wpisie zobaczycie również, czym można zastąpić niektóre składniki, albo w ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...