Podglądamy grille Polaków

Podglądamy grille Polaków

Podglądamy grille Polaków

Majówka to każdego roku początek polskiego sezonu grillowego, który trwa przez wiosnę, całe lato i wczesną jesień. Zapach pieczonego mięsiwa rozchodzi się po ogrodach działkowych i terenach rekreacyjnych. Aż 75% Polaków grilluje przynajmniej raz w miesiącu. Co najczęściej ląduje na ich grillach? Zrobiłem małe rozeznanie na podstawie badań statystycznych, a oto odpowiedzi. Mięso w różnych postaciach Polski grill to przede wszystkim mięso w wielu postaciach. Najpopularniejszą i najwygodniejszą formą są kiełbasy, które ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

Grzes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grill, przepisy fit, fit, mięso, boczek, kiełbasa, kiełbasa z grilla, skrzydełka, cukinia, papryka, bułki, chleb, kurczak, karkówka, pieczywo, filet z kurczaka, pieczony boczek, kurczak z boczkiem, kurczak pieczony, mięsa pieczone, pieczona karkówka, karkówka pieczona, kurczak z warzywami, karkówka w cebuli, kurczak z papryką , potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.