Przepis na : śniadanie
Pasta kanapkowa z czerwonej fasoli to błyskawiczny przepis na zdrowy i bardzo smaczny dodatek do pieczywa. Pastę przygotujemy bardzo szybko, wykorzystamy do tego już gotową, ugotowaną fasolę z puszki. Mając przygotowane wcześniej składniki, możemy przygotować nasze śniadanie w kilka minut. Pastę możemy podać ze świeżym razowym pieczywem, wtedy smakuje najlepiej oraz z kiszonym ogórkiem. Składniki 400g czerwonej fasoli z puszki 2 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy sól pieprz 1/3 łyżeczki słodkiej papryki 1/3 łyżeczki ostr... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...