Przepis na : obiad
Makaron razowy ze szpinakiem i pomidorami to błyskawiczne danie obiadowe, które przygotujecie dosłownie w 10 minut. Danie jest pyszne, aromatyczne i bogate w składniki odżywcze. Polecam do tego dania użyć świeżego szpinaku, ale jeśli nie macie to po prostu wykorzystajcie ten mrożony. Polecam: Makaron ze szpinakiem i pieczarkami Składniki (na dwie porcje) 120 g makaronu razowego penne 300g krojonych pomidorów z puszki 2 garści szpinaku 25g parmezanu szczypta soli szczypta pieprzu 1 łyżka masła 3 ząbki czosnku ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...