Karkówka w jogurtowo – paprykowej marynacie
Karkówka w jogurtowo – paprykowej marynacie
Karkówka w jogurtowo – paprykowej marynacie to idealnie zamarynowane mięso, które świetnie się nadaje się zarówno do grillowania, jak i pieczenia w piekarniku. Trzeba przygotować marynatę i obtoczyć w niej mięso przynajmniej 24 godziny przez pieczeniem. Karkówka upieczona w piekarniku może być jedzona zarówno na ciepło jak i na zimno z pieczywem. Zobacz: Klasyczne pszenne bułki Składniki na marynatę 400g gęstego jogurtu naturalnego szczypta soli łyżeczka majeranku 1/2 łyżeczki ostrej papryki 2 łyżecz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Autor
Grzes
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
karkówka, pieczona karkówka, grill, pieczarki, obiad, sosy, mięso, brokuły, bułki, kurczak, ziemniaki, brokuł, pieczywo, szybki obiad, ananas, karczek, pieczone ziemniaki, karkówka pieczona, pieczona karkówka, kurczak z papryką , kurczak pieczony, kurczak z pieczarkami
Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Dodaj komentarz