Danie jednogarnkowe – wiosenne leczo

Danie jednogarnkowe – wiosenne leczo

Danie jednogarnkowe – wiosenne leczo

Przepis na : obiad

Danie jednogarnkowe – wiosenne leczo to propozycja na pyszny, pożywny posiłek ze świeżych, młodych warzyw. Leczo możemy podać zarówno z ryżem, kaszą, albo kromką świeżego pieczywa z odrobiną masła. Szybki przepis na Polędwiczki z indyka i sałatka grecka Składniki 1 cukinia 150g kiełbasy 2 dojrzałe pomidory 1 cebula 1 czerwona cebula 3-4 ziela angielskie świeżo zmielony pieprz sól olej do smażenia 100 ml passaty pomidorowej Dodatkowo kasz, ryż, ziemniaki świeże pieczywo Danie jednogarnkowe – wios... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.