Chrupiące żeberka.

Chrupiące żeberka.

Chrupiące żeberka.

Crispy ribs from the oven. Składniki. 1 kg żeberek wieprzowych 1 cebula 1/2 cytryny 4 łyżki oleju 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki miodu płynnego 4 łyżki keczupu 2 ząbki czosnek 1 łyżeczka imbiru 1/2 łyżeczki chilli 1/2 łyżeczki tymianku 1/2 łyżeczki rozmarynu sól, pieprz Wykonanie. Czosnek i cebulę posiekać. Do miseczki wlać sok z cytryny dodać miód, keczup ,wszystkie przyprawy, bułkę tartą oraz posiekaną cebulę, imbir i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Umyte, osuszone żeberka pokroić na kawał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.