Ziemniaki faszerowane mięsem

Ziemniaki faszerowane mięsem

Przepis na : obiad

Bardzo smaczne pieczone ziemniaczki – danie proste… smaczne i ….niedrogie Jestem pewna, że przypadną do gustu Twoim gościom oraz domownikom Większość osób radzi, by najpierw ugotować ziemniaki, a później je wydrążyć. Ja to robię troszkę inaczej Łatwiej mi jest wykroić środek w surowym ziemniaku i dopiero wtedy podgotować w osolonej wodzie – dzięki temu nie obawiam się, że ziemniak się rozpadnie w czasie wydrążania. Zapraszam do wypróbowania przepisu   Do ziemniaków polecam…...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.

Autor

KulinarneSOS

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, ziemniaki, buraczki, mięso, tani obiad, sałatka, sałatki, placki, mielone, szybki obiad, dania mięsne, mięso mielone, ryby, pieczarki, placki ziemniaczane, ananas, kurczak, szpinak, ogórki kiszone, ogórki, kiełbasa, szynka, śniadania, szaszłyki, sosy, słonecznik, grzyby, pierś, boczek, piersi

Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.