Fasolka po bretońskuz suchej fasoli
Fasolka po bretońskuz suchej fasoli
Przepis na : obiad
Fasolka po bretońsku to smaczne i sycące danie jednogarnkowe. Poniżej podaję klasyczny przepis z suszoną białą fasolą, ale możesz również zrobić wersję błyskawiczną dodając fasolkę konserwową z puszki Najczęściej bywa podawana z pieczywem, ale niektórzy serwują fasolkę do ugotowanych ziemniaków, makaronu lub ryżu. Można ją bez problemu przechowywać w lodówce przez kilka dni. Danie nadaje się również do mrożenia oraz wekowania w słoikach. Pomysły na szybkie dania… ** Leczo z cukinią **... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.
Autor
KulinarneSOS
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, fasolka, mielone, cukinia, kiełbasa, boczek, ziemniaki, jabłka, cukinia faszerowana, danie jednogarnkowe, makaron, ciasto, ryż, makarony, pieczywo, nuggetsy, fasolka po bretonsku, obiad, kolacja, biała kiełbasa, szybkie ciasto, kiełbasa w słoikach, szybki obiad, papryka faszerowana, mięso mielone
Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję