Żurek na zakwasie

Żurek na zakwasie
Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kudels, 1 kwietnia 2013 15:25:34

mój tato robił w tym roku :)

Iwona Marta Ś., 1 kwietnia 2013 23:35:43

uwielbiam :)

Anonim, 15 kwietnia 2014 02:16:30

Zrobię oczywiście ale pozwolisz,ze dodam kostkę wędzona,grzybki suszone i troszkę galaretki od pieczonego schabu,to doda takiej tresci do smaku ok? do tego sporo zieleniny i liście laurowe,to nabierze takiego super brązowego,przepysznego koloru,pamiętaj,nie może zabraknąćprzesmażonej cebulki,przyprawy to podstawa musi być choć ciut pikanterii bo jak dołoźycie jajla,żurek zaczyna być mdły,pomoże w uzyskaniu smaku kilka kropel sosu sojowo-grzybowego,lub Maggi,ciut ,

Anonim, 16 kwietnia 2014 00:06:05

BEZNADZIEJA,TO NIE ŻUREK,