
Polecam artykuł o właściwościach brokułów oraz o sposobie ich przygotowywania: Brokuły – właściwości, przepisy Składniki na 1 omlet – śr. patelni: 28cm Jajko 4 jajka Masło 2 łyżki do omletu Masło do smażenia Sól do smaku Pieprz do smaku, opcjonalnie Brokuł kilka różyczek Czosnek 1-2 ząbki Wykonanie: Przygotować masę na omlet wg przepisu: Omlet – […] The post Omlet z brokułami appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...