Łosoś w francuskim sosie miodowo-musztardowym

Łosoś w francuskim sosie miodowo-musztardowym

Łosoś w francuskim sosie miodowo-musztardowym

Łosoś w francuskim sosie miodowo-musztardowym – to pomysł na pyszną, soczystą rybę w sosie z miodu i musztardy francuskiej. Na blogu znajdziecie podobny przepis, ale na łososia z patelni w sosie z musztardy i śmietany. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Poniższy przepis to łosoś z piekarnika , ale nic nie stoi na przeszkodzie, by zrobić go na patelni lub grillu. Ilość miodu i musztardy również możecie dowolnie modyfikować pod Wasze gusta smakowe, ale dla nas poniższe proporcje są ideal... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.