Grillowany łosoś z purée z jabłek i kopru włoskiego wg Pascala

Grillowany łosoś z purée z jabłek i kopru włoskiego wg Pascala

Grillowany łosoś z purée z jabłek i kopru włoskiego wg Pascala

Przepis na : obiad

Post Grillowany łosoś z purée z jabłek i kopru włoskiego wg Pascala pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Paulina Kwiatkowska, 26 października 2013 15:44:39

Widzę, że lubisz przepisy Pascala ;) Musiało być bardzo dobre !

Klaudia, 26 października 2013 19:26:39

Wspaniałe danie :)