Pstrągi pieczone z masłem czosnkowym. Pysznie przyrządzisz tak rybę w całości

Pstrągi pieczone z masłem czosnkowym. Pysznie przyrządzisz tak rybę w całości

Pstrągi pieczone z masłem czosnkowym. Pysznie przyrządzisz tak rybę w całości

Niezwykle aromatyczne pstrągi pieczone w całości prościej niż myślisz. Masło czosnkowe robi robotę! Ten przepis przyda się podczas świąt i nie tylko. Ryba przyrządzona w ten sposób jest po prostu przepyszna. Przepis na pstrągi pieczone z masłem czosnkowym Składniki: 2 wypatroszone i oczyszczone pstrągi, ćwierć kostki masła, 4 ząbki czosnku, pęczek koperku, sól, pieprz, cebula, cytryna, olej. Zrób tak: Ryby skrop odrobiną oleju, posól i natrzyj z zewnątrz i na zewnątrz. Czosnek najpierw posiekaj, a następnie rozet... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.