Fałszywe gołąbki są naprawdę pyszne. Przepis bez zawijania

10
  • Fałszywe gołąbki są naprawdę pyszne. Przepis bez zawijania
  • Fałszywe gołąbki są naprawdę pyszne. Przepis bez zawijania

    Pracy dużo mniej, a smak właściwie ten sam. Gołąbki bez zawijania robi się szybko i równie szybko znikają. Takie są pyszne! Przepis na fałszywe gołąbki bez zawijania Składniki: główka młodej kapusty lub pół średniej główki zwykłej, 2 cebule, 100 gramów białego ryżu, 500 gramów mięsa mielonego (wieprzowe lub z indyka), 1 jajko, 2 puszki pomidorów w zalewie, sól, pieprz, olej. Zrób tak: cebulę bardzo drobno posiekaj i przesmaż na oleju. Kapustę zetrzyj na tarce i smaż jeszcze kilka minut, aż zacznie mięknąć. ... Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kulinarna Polska

    Dodaj komentarz