Spaghetti carbonara z fasolką szparagową to pysznie, szybkie danie obiadowe. Gotowe w 20 minut! Do tradycyjnej wersji spaghetti carbonara dodałam trochę zdrowego akcentu w postaci fasolki szparagowej. Wyszło super! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 3 – 4 Składniki: 200 g makaronu spaghetti 100 g fasolki szparagowej (mrożonej) 100 g boczku wędzonego 1 cebula Sos: 100 ml śmietanki 30% – 36% 100 g śmietany 18 % (3 łyżki) 40 g tartego parmezanu 2 żółtka 2 ząbki czosnku ½ łyżeczki soli szczypta pieprzu ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.