Labraks z zieloną herbatą i granatem
Labraks z zieloną herbatą i granatem
Przepis na : obiad
Okoń morski nazywany tez labraksem to całkiem ciekawa ryba. Ma zupełnie inną strukturę mięsa niż np. dorsz. Wydaje się gumowaty, ale jest na tyle delikatny że to jest przyjemne. Małego labraksa nafaszerujemy dziś wysokogatunkową (minimum 15 zł/100g) herbatą zieloną Yuannan Green Spiral która ma ładny kwiatowo-owocowy bukiet z solidną cierpkością. Dobrej jakości herbaty przenoszą subtelne aromaty, wraz z rybą i granatem świetnie się komponują. Przygotujcie również dodatki: świeży szpinak, świeżą bazylię, cebu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna
Autor
Tobiasz Gacek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ciekawe przepisy, ryba, proste ciasto, deser, proste i szybkie ciasto, koktajle, desery, sałatki, sałatka, ciasto, papryka, przepisy fit, mięso, dorsz, szpinak, fit, szybkie ciasto, dania dietetyczne, dietetyczne , dietetycznie, obiad, szybki deser, szybkie sałatki, szybka sałatka, dietetyczny obiad, zdrowe obiady, mięso na obiad, pomysł na obiad, ryba w ciescie
Inne przepisy z Kuchnia PROzdrowotna
Dodaj komentarz