Labraks z zieloną herbatą i granatem

Labraks z zieloną herbatą i granatem

Labraks z zieloną herbatą i granatem

Przepis na : obiad

Okoń morski nazywany tez labraksem to całkiem ciekawa ryba. Ma zupełnie inną strukturę mięsa niż np. dorsz. Wydaje się gumowaty, ale jest na tyle delikatny że to jest przyjemne. Małego labraksa nafaszerujemy dziś wysokogatunkową (minimum 15 zł/100g) herbatą zieloną Yuannan Green Spiral która ma ładny kwiatowo-owocowy bukiet z solidną cierpkością. Dobrej jakości herbaty przenoszą subtelne aromaty, wraz z rybą i granatem świetnie się komponują. Przygotujcie również dodatki: świeży szpinak, świeżą bazylię, cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna

Autor

Tobiasz GacekTobiasz Gacek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ciekawe przepisy, ryba, proste ciasto, deser, proste i szybkie ciasto, koktajle, desery, sałatki, sałatka, ciasto, papryka, przepisy fit, mięso, dorsz, szpinak, fit, szybkie ciasto, dania dietetyczne, dietetyczne , dietetycznie, obiad, szybki deser, szybkie sałatki, szybka sałatka, dietetyczny obiad, zdrowe obiady, mięso na obiad, pomysł na obiad, ryba w ciescie

Inne przepisy z Kuchnia PROzdrowotna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.