Przepis na : obiad
Sezon dyniowy trwa. Taką zupę można zamrozić i zjeść kiedy tylko przyjdzie nam na nią ochota. Ja wlewam gotową zupkę do specjalnych małych pudełek i w każdej chwili mam coś na ząb Dynię pociąć na mniejsze kawałki ,za pomocą łyżki usunąć pestki i błonki. Rozłożyć na blaszce do pieczenia. Cebulę obrać i przekroić na pół, dorzucić do dyni. Marchewki obrać i pokroić w słupki. Z pomidorków wyciąć miejsce gdzie wyrasta łodyżka i przekroić na krzyż u góry. Ziemniaki obrać i przekroić na cztery części. Wszystkie warz...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl