Przepis na : śniadanie
Bardzo smaczne racuszki. Idealne na śniadanie. Smacznego Wykonanie Dynię obrać ze skórki, wyciąć gniazda nasienne. Zetrzeć na tarce o małych oczkach. Drożdże pokruszyć dodać do nich ciepłe mleko, trochę cukru, cukier waniliowy i łyżkę maki. Zamieszać i zostawić na 10 minut. Do mąki wlać wyrośnięte drożdże, roztrzepane jajka, cukier, sól. Wyrobić ciasto za pomocą malaksera. Odstawić na kolejne 30 minut. Teraz kolej na dynię, którą trzeba dodać do wyrośniętego ciasta drożdżowego. Wymieszać delikatnie. Możecie dodać ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl