Przepis na : obiad
Pyszne knedle, zajadaliśmy się aż nam się uszy trzęsły. Polecam. Ziemniaki powinny być takie co mają dużo skrobi. Bardzo mączyste. Zdjęć nie zrobiłam , nie miałam na to czasu. Zrobiłam knedle z podwójnej porcji i zeszły w mgnieniu oka. To mi się nie zdarza, żeby zapomnieć o zdjęciach, ale goście połknęli mi te knedle tak szybko Przygotowanie farszu – twaróg rozgnieść na gładką masę, dodać cukier i cukier waniliowy. Wrzucić jagody i wymieszać. Przygotowanie ciasta – ziemniaki obrać i ugotować do mi...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl