Przepis na : obiad
Polecam nawet tym co muszą mieć mięsko. To danie jest pyszne. Na patelni rozgrzać olej. Wrzucić pokrojoną szalotkę, ziarenka kolendry, czosnek i potarty imbir, smażyć 1 minutkę. Dodać grzybki, pokrojoną drobno chili, obraną i wydrążoną- pokrojoną w kostkę cukinię oraz pastę curry. Smażyć kolejne 2 minuty. Dodać pokrojoną na mniejsze kawałki fasolkę szparagową. Wlać mleko kokosowe i wodę. Wymieszać, doprawić solą. Gotować 10 minut na małym ogniu. Brokuł podzielić na mniejsze kawałki. Do garnka dodać brokuł, gr... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl