Zupa curry z makaronem

Zupa curry z makaronem

Wegetariańska zupa curry z marchewką, groszkiem cukrowym, pieczarkami, papryczką chili oraz dodatkiem świeżego imbiru i chińskim makaronem, przygotowana na mleczku kokosowym. Dość ostra i mega rozgrzewająca zupka pełna warzyw z dodatkiem przyprawy curry, która nadaje jej charakterystycznego intensywnego aromatu i pikantnego smaku.  Smakuje znakomicie, jest treściwa, zdrowa i świetnie rozgrzewa od środka. Dodatkowym plusem jest prostota i szybkość wykonanie - potrzebujemy niecałych 30 min. i pyszne...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, zupa, ciasto, tarta, makaron, pieczarki, imbir, ciasteczka, kolacja, obiad, tort, torty, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, pieczarki w cieście

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.