Ryba pieczona w masełku czosnkowym.
Ryba pieczona w masełku czosnkowym.
Pyszna rybka z masełkiem czosnkowym, podana na ciepło z sosem salsa. Naprawdę warta do wypróbowania, gorąco polecam.Rybę do tego dania można użyć dowolną, ale najlepiej, aby to była ryba morska, wtedy będzie smakować lepiej.
Składniki:
Ryba
100 g masła
4 ząbki czosnku
natka pietruszki
sok z cytryny
sos salsa
Przygotowanie:
Miękkie masło rozcieramy z posiekanym czosnkiem i pietruszką. Rybę posypujemy solą, opryskujemy sokiem z cytryny i nacieramy masełkiem czosnkowym, pieczemy w rozgrzanym do 180 s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Łukasza
Autor
Lukash_p
Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, czosnkowy, pieczenie, ryba, ciekawe przepisy, sałatki, sałatka, sernik, salsa, sosy, przekąska, deser, desery, przekąski, ciasto, sok, cytryna, masło czosnek, sos czosnkowy, dania na gorąco, ryba w ciescie, sernik pieczony, pyszne sosy, pyszna sałatka, sałatki z sosem czosnkowym, przekąski na ciepło, smaczna sałatka
Inne przepisy z Kuchnia Łukasza
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję