Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Pastę z makreli pamiętam jeszcze z dzieciństwa. Wszyscy bardzo ją lubiliśmy i mama często ją robiła. Kanapki z tą pastą to super smaczne śniadanie :) Polecam :) Składniki: 1 wędzona makrela 1 cebula 3 jajka 3 ogórki kiszone 2 łyżki majonezu pieprz Makrelę obrać z ości i skóry. Można rybę rozgnieść widelcem, ale ja polecam posiekać nożem, ponieważ w ten sposób można wyłapać każdą ość, której się nie zauważy przy obieraniu. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w drobną kostkę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuchnia doski

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Doska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, ogórki, makrela, pasta, pasty, majonez, deser, desery, śniadania, mięso, ryby, makaron, mak, ziemniaki, ciasteczka, zapiekanki, zapiekanka, ciasto, makarony, zupa, koktajle, kasza, ryba, makrela wędzona, ogórki kiszone, kanapki, zapiekanka z ziemniakami, chleb, ryż z warzywami, ciasto z makiem

Inne przepisy z kuchnia doski

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.