Tradycji musi być zadość i młoda kapusta musiała się pojawić do obiadu :) Polecam!Składniki:1 główka młodej kapusty2-3 pomidory1/4 szklanki wodysól1 pęczek koperku ogrodowegoZasmażka:2 łyżki masła1 łyżka mąkiSposób przygotowania:1. Kapustę oczyszczamy z wierzchnich liści, szatkujemy. Przekładamy do garnuszka, wlewamy wodę, lekko solimy i dusimy, aż kapusta zmięknie i zmiejszy swoją objętość.2. W międzyczasie pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Opłukany koperek siekamy.3. Pomido... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...