Jeżeli zastanawiacie się co dobrego można zrobić na obiad to polecamy Wam pyszną kaszę gryczaną z boczkiem, pieczarkami i fasolką szparagową :) Dzięki mrożonym warzywom możemy się cieszyć ich smakiem i kolorami przez cały rok, a do tego dania z nimi przygotowujemy znacznie szybciej :) Składniki na kaszę: – 200 g wędzonego boczku – 200 […]
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...