Barszcz czerwony (post Dąbrowskiej)

Barszcz czerwony (post Dąbrowskiej)

Ostatnio nas nie widzicie na blogu, ponieważ postanowiliśmy rozpocząć Nowy Rok od postu oczyszczającego. Pewnie niektórzy kojarzą że już robiliśmy go, ale stwierdziliśmy że najwyższa pora go powtórzyć :) Co daje nam taki post? Lepsze samopoczucie, więcej energii a dodatkowo utratę wagi, którą z wiekiem coraz trudniej trzymać. Dzisiaj polecamy Wam pyszny barszcz czerwony :) […]

Czytaj dalej na blogu Kuchenne Wariacje

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.