Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym

18

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym

Gołąbki na pewno każdy zna i lubi. Niestety przy gołąbkach jest sporo pracy, więc postanowiliśmy sobie ułatwi ich przygotowanie i zrobiliśmy gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym :) Na pewno Wam posmakują tak jak nam :)   Składniki na gołąbki: – 600 g mięsa mielonego wieprzowego – 100 g ryżu – kapusta pekińska ok. 1 […] Czytaj dalej na blogu Kuchenne Wariacje


Tematycznie do tego przepisu

  • Jajka faszerowane - najlepsze przepisy
    Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

    Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

  • Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?
    Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

    Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

  • Jak uratować przesoloną zupę?
    Jak uratować przesoloną zupę?

    Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

  • Dieta dla osób z grupą krwi B
    Dieta dla osób z grupą krwi B

    Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Inne przepisy z Kuchenne Wariacje

Dodaj komentarz