Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym

Gołąbki na pewno każdy zna i lubi. Niestety przy gołąbkach jest sporo pracy, więc postanowiliśmy sobie ułatwi ich przygotowanie i zrobiliśmy gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym :) Na pewno Wam posmakują tak jak nam :)   Składniki na gołąbki: – 600 g mięsa mielonego wieprzowego – 100 g ryżu – kapusta pekińska ok. 1 […]

Czytaj dalej na blogu Kuchenne Wariacje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.