Gołąbki na pewno każdy zna i lubi. Niestety przy gołąbkach jest sporo pracy, więc postanowiliśmy sobie ułatwi ich przygotowanie i zrobiliśmy gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowo-porowym :) Na pewno Wam posmakują tak jak nam :) Składniki na gołąbki: – 600 g mięsa mielonego wieprzowego – 100 g ryżu – kapusta pekińska ok. 1 […]
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...