Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta kiszona bardzo często gości na moim stole, oczywiście ta domowa, swojska, lekko twarda, przepyszna. Były krokiety z kapustą i pieczarkami, jednak mnie wciąż mało;) Dziś proponuję pierogi z kapustą i pieczarkami, polane zasmażką z cebulki. Składniki 3 szkl. mąki pszennej 2 żółtka szczypta soli łyżka oleju 3/4 szklanki ciepłej wody sól i 2 łyżki oleju do gotowania pierogów Farsz 0,5 l kiszonej, odciśniętej z nadmiaru soku kapusty 3 kapelusze suszonych borowików (ja użyłam przysmażone z cebulką drobno ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty
Autor
Kuchenne aromaty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, kapustą, pierogi przepis, pieczarki, ciasto, cebula, placki, kluski, kapusta kiszona, ciasto na niedziele, polewa, krokiety, ser, sok, ser żółty, mak, krokiety z pieczarkami, ciasto z makiem, pieczarki w cieście, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, placek z serem, lekkie ciasto
Inne przepisy z Kuchenne aromaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję