Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Kapusta kiszona bardzo często gości na moim stole, oczywiście ta domowa, swojska, lekko twarda, przepyszna. Były krokiety z kapustą i pieczarkami, jednak mnie wciąż mało;) Dziś proponuję pierogi z kapustą i pieczarkami, polane zasmażką z cebulki. Składniki 3 szkl. mąki pszennej 2 żółtka szczypta soli łyżka oleju 3/4 szklanki ciepłej wody sól i 2 łyżki oleju do gotowania pierogów Farsz 0,5 l kiszonej, odciśniętej z nadmiaru soku kapusty 3 kapelusze suszonych borowików (ja użyłam przysmażone z cebulką drobno ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty

Autor

Kuchenne aromatyKuchenne aromaty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, kapustą, pierogi przepis, pieczarki, ciasto, cebula, placki, kluski, kapusta kiszona, ciasto na niedziele, mak, ser, sok, ser żółty, polewa, krokiety, krokiety z pieczarkami, ciasto z makiem, pieczarki w cieście, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, placek z serem, lekkie ciasto

Inne przepisy z Kuchenne aromaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.