MUSZLE NADZIEWANE SZPINAKIEM I SEREM GORGONZOLA

MUSZLE NADZIEWANE SZPINAKIEM I SEREM GORGONZOLA

MUSZLE NADZIEWANE SZPINAKIEM I SEREM GORGONZOLA

nadzienie: 300 g szpinaku 1/2 ząbku czosnku 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej 150 g gorgonzoli lub sera Lazur 2 łyżki masła  2 łyżki parmezanu  Sos pomidorowy: 1 puszka pokrojonych pomidorów 1/2 ząbka czosnku kawałek papryczki chili 1 łyżka octu balsamicznego Makaron wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy  al dente. Odcedzamy, wrzucamy do garnka. Pomidory wlewamy do rondelka, dodajemy pokrojony drobno czosnek, kawałek papryczki chili, ocet balsamiczny, doprawiamy solą i pieprzem. Zagotowujemy, prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchcikoweLove

Autor

Kamila AKamila A

Gotowanie z miłości do jedzenia.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ser, szpinak, sosy, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, mascarpone, makarony, makaron, ser mascarpone, sos do makaronu, makaron z serem, makaron ze szpinakiem, makaron z patelni, makaron smażony, zapiekanka makaronowa

Inne przepisy z KuchcikoweLove

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.