Przepis na : obiad
Znacie boczek przygotowany po japońsku? Jeśli nie, to Wam go przedstawię. Uwierzcie, jest bardzo łatwy do przygotowania i smakuje wyśmienicie, gdybym jadła go z zamkniętymi oczami, to na pewno nie powiedziałabym, że jem boczek. Jest bardzo aromatyczny i delikatny w smaku, o lekkiej nucie słodyczy przełamanej imbirem i sosem sojowym. Pierwszy test takiego wykonania boczku był przeprowadzony przez mego syna, który jest fanem Japonii i ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...