Pikantna zupa meksykańska – przepis

Pikantna zupa meksykańska – przepis

Pikantna zupa meksykańska – przepis

Zupa meksykańska Doskonała, bardzo treściwa, smaczna i rozgrzewająca zupa meksykańska, z kilku składników takich jak fasola, kukurydza, przecier pomidorowy, mięso mielone i bulion – powstaje potrawa, którą spokojnie można potraktować jako danie jednogarnkowe, a dodatkowo jest bardzo szybka w przygotowaniu. Zupa meksykańska Składniki na 4-6 porcji: 1L esencjonalnego wywaru drobiowego 500g mięsa mielonego 1 cebula 1 puszka czerwonej fasoli konserwowej 1 puszka białej fasoli konserwowej 1 puszka kukurydz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

baqster

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, mielone, zupa meksykańska, mięso, fasola, mięso mielone, zupa krem, kurczak, czerwona fasola, fasola czerwona, zupa pieczarkowa, zupa krem pieczarkowa, danie jednogarnkowe, rosół, krem z pora, zupa z mięsem mielonym, szybka zupa, zupa pomidorowa, kurczak po meksykańsku, potrawy z kurczaka, zupa warzywna, kurczak z papryką , kurczak w zalewie, dania z kurczakiem, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach

Inne przepisy z Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.