Gala Gault&Millau od kuchni
Gala Gault&Millau od kuchni
Gault&Millau prestiżowy ŻÓŁTY PRZEWODNIK po restauracjach i hotelach w całej Polsce. Miałam ogromną przyjemność pracować, podczas wczorajszej gali przewodnika Gault&Millau Polska, z Szefem Roku Gault&Millau 2016 Pawłem Oszczykiem. Było to dla mnie nowe i bardzo ciekawe doświadczenie. Kolacja na 500 osób i do wydania 6 dań. Kolacje przygotowało sześciu wspaniałych szefów kuchni: Adam Woźniak – amuse bousch: sum wędzony/ kwaszone jabłko/ beza grzybowa/ karmelizowana cebula ucho świńskie/ wątroba/... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciekawe przepisy, czekoladowa, ryż, kolacja, cebula, pietruszka, gruszka, kalafiorem, grzyby, grill, puree, desery, jabłka, mięso, boczek, dorsz, barszcz, pstrag, kalafior, kaczki, deser, jajko, ryby, ryba, przystawki, chleb, zupa, krokiety, jak zrobic pstrąga, chleb na zakwasie
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję