Gala Gault&Millau od kuchni

Gala Gault&Millau od kuchni

Gala Gault&Millau od kuchni

Gault&Millau prestiżowy ŻÓŁTY PRZEWODNIK po restauracjach i hotelach w całej Polsce. Miałam ogromną przyjemność pracować, podczas wczorajszej gali przewodnika Gault&Millau Polska, z Szefem Roku Gault&Millau 2016 Pawłem Oszczykiem. Było to dla mnie nowe i bardzo ciekawe doświadczenie. Kolacja na 500 osób i do wydania 6 dań. Kolacje przygotowało sześciu wspaniałych szefów kuchni: Adam Woźniak – amuse bousch: sum wędzony/ kwaszone jabłko/ beza grzybowa/ karmelizowana cebula ucho świńskie/ wątroba/... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciekawe przepisy, czekoladowa, ryż, kolacja, cebula, pietruszka, gruszka, kalafiorem, grzyby, grill, puree, desery, jabłka, mięso, boczek, dorsz, barszcz, pstrag, kalafior, kaczki, deser, jajko, ryby, ryba, przystawki, chleb, zupa, krokiety, jak zrobic pstrąga, chleb na zakwasie

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.