Pieczeń z indyka faszerowana cukinią i pieczarkami

Pieczeń z indyka faszerowana cukinią i pieczarkami

Pieczeń z indyka faszerowana cukinią i pieczarkami

Przepis na : obiad

Pyszny i wcale nie za ciężki, nawet na te upały obiadek. Pieczeń z indyka faszerowana cukinią i pieczarkami nadaje się do jedzenia i na zimno i na ciepło. Idealnie współgra z młodymi ziemniakami i surówka ze świeżych warzyw lub kalafiorem. Mięso jest soczyste, a farsz dodatkowo wzbogaca smak. Artykuł Pieczeń z indyka faszerowana cukinią i pieczarkami pochodzi z serwisu Kosą po patelni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kosą po patelni

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

Kosą po patelniKosą po patelni

Kosą po patelni? Czemu nie :) Jak człowiek nie potrafi gotować ale bardzo się stara to i tak coś kiedyś mu wyjdzie. Czasem bokiem czasem do przodu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, cukinia, cukinia faszerowana, surówka, ziemniaki, kalafior, obiad, kalafior pieczony, pieczone ziemniaki, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Kosą po patelni