Pulpety w sosie koperkowym

Pulpety w sosie koperkowym

Pulpety w sosie koperkowym

Dzisiejsza propozycja to lekkie pulpeciki przygotowywane na parze, podane wraz z przepysznym sosem koperkowym. Danie niezwykle aromatyczne choć delikatne w smaku. Składniki: Na pulpety 500g mięsa mielonego z indyka Jajko Około 70g  bułki tartej Soł i pieprz Na sos Pęczek koperku Łyżka masła Łyżka mąki 150g śmietany 12% Sól i pieprz Przygotowanie potrawy zaczynamy od uformowania pulpetów: wszystkie składniki umieszczamy w misce i intensywnie mieszamy. Dopraw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpety, sosy, koperek, mielone, mąka, lekka, ziemniak, mięso, tarta, pulpeciki, mięso mielone, siekane, jajko, indyk, ziemniaki, bułki, przepisy z ziemniakami, sos do mielonego , lekkie dania, sos do jajek, sosy do indyka

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.