Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu

Moje ulubione pierogi z mięsem, zrobione z mięsa z rosołu, które w naszym domu często zostaje. Do farszu dodajemy prawie wszystkie warzywa z rosołu oraz mięso, co oznacza, że nic nam się nie zmarnuje. Pierogi są super delikatne i posmakują każdemu! Wypróbujcie! Składniki: Farsz: * mięso z rosołu  * marchewki, pietruszki, cebula oraz por z rosołu * sól, pieprz Mięso oddzielamy od kości i bardzo drobno kroimy, prawie, że na mielone. Marchewki, pietruszki, cebulę oraz por również kroimy na bardzo małą kostkę, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Klasyka Gotowania

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Klasyka GotowaniaKlasyka Gotowania

Prowadzę bloga o nazwie Klasyka Gotowania, w którym znajdziecie klasyczne przepisy na tradycyjne dania i wypieki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, mięso, ciasto, rosół, mielone, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, marchewka, kurczak, pierogi z mięsem, dania z kurczakiem, mięso mielone, kurczak z warzywami, mielone z warzywami

Inne przepisy z Klasyka Gotowania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.