Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów

Pasta z czerwonej fasoli i suszonych                      pomidorów

Pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów

#pastakanapkowa #czerwonafasola #suszonepomidory #pieczywo #śniadanie #kolacja #przekąska #roślinystrączkowe #czarnuszka #bazylia Pasta idealna. Nie raz, nie dwa robiłam ją na warsztatach z dziećmi, które są konsumentami wybrednymi. Wszystkie talerze były po warsztatach puste, zwłaszcza, że pasta jest tak prosta, że dzieci robiły ją same. Składniki na słoiczek o wielkości 250 ml: 1 puszka fasoli czerwonej 7 plastrów suszonych pomidorów zioła prowansalskie do smaku 1 łyżka soku z cytryny 2 łyżki oleju rzepakow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, fasola, pasta, pasty, czerwona fasola, fasola czerwona, przekąski, kanapki, kolacja, przekąska, suszone pomidory, pieczywo

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.