Zestawienie najlepszych past kanapkowych z warzyw

Zestawienie najlepszych past kanapkowych z warzyw

#pastykanapkowe #śniadanie #kolacja #kanapki #warzywa #zerowaste Pasty kanapkowe to najlepszy sposób na przemycenie warzyw na śniadanie, II śniadanie lub kolację. Można je zrobić raz w tygodniu i przechowywać w lodówce około tygodnia. Szybciej niż, posmarowanie kanapki wcześniej przygotowaną pastą, posiłku zrobić się nie da. Jest to też świetny pomysł na oczyszczenie lodówki z zalegających produktów lub lekko zwiędniętych liści, czyli totalny zerowaste. Kaloryczność past znajdziecie po wpisaniu nazw past w wys...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słonecznik, pasta, fasola, śniadania, kanapki, dynia, czerwona fasola, mielone, szpinak, kolacja, śliwka, pasta kanapkowa, czerwona porzeczka, obiad, makaron, sosy, szybki obiad, ogórki, makarony, pieczywo, ogórki kiszone, czarna porzeczka, dania z makaronem, makaron ze szpinakiem

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.