#pastykanapkowe #śniadanie #kolacja #kanapki #warzywa #zerowaste Pasty kanapkowe to najlepszy sposób na przemycenie warzyw na śniadanie, II śniadanie lub kolację. Można je zrobić raz w tygodniu i przechowywać w lodówce około tygodnia. Szybciej niż, posmarowanie kanapki wcześniej przygotowaną pastą, posiłku zrobić się nie da. Jest to też świetny pomysł na oczyszczenie lodówki z zalegających produktów lub lekko zwiędniętych liści, czyli totalny zerowaste. Kaloryczność past znajdziecie po wpisaniu nazw past w wys...
Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com