Pasta kanapkowa z czerwoną soczewicą i suszonymi pomidorami

Pasta kanapkowa z czerwoną soczewicą i suszonymi pomidorami

Przepis na : kolacja

#soczewica #suszonepomidory #słonecznik #kumin #czosnek #pastakanapkowa Jak łatwo zwiększyć ilość warzyw w diecie? Zamiast smarować kanapki masłem, mieć w zapasie w lodówce pastę kanapkową. Najlepiej schowaną w zakręcanym słoiku i czekającą na nas w chwili kryzysu czasowego. Na prawdę szybciej się już nie da, niż posmarowany czymś chleb i w dodatku czymś zdrowym. Pasty z nasion roślin strączkowych spokojnie można przechowywać w lodówce około 2 tygodni, gdzie kawałek szynki już dawno by się zepsuł. Ponadto s...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słonecznik, pasta, pasty, szynka, chleb, dieta, śniadania, kanapki, kolacja, szynka gotowana, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.