#fasolkaszparagowa #sezam #czarnuszka #sossojowy #ocetryżowy #czosnek #miód Sezon na fasolkę szparagową w pełni, więc korzystajmy ile się da. Żeby jeszcze lepiej wykorzystać letnie bogactwo warzyw, najlepiej zamrozić sobie kilka porcji fasolki w woreczkach na zimę, by pielęgnować zimą nawyk jedzenia 3-4 porcji lub nawet więcej warzyw dziennie. Dzisiaj fasolka trochę inaczej niż klasyczna z bułką tartą - z sezamem i czarnuszką. Świetna propozycja na II śniadanie lub jako dodatek do obiadu. Składniki na 4 porcje:... czytaj dalej...
Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com