Przepis na : obiad
Przepis na pyszną zupę gulaszową. Sycące i rozgrzewające danie jednogarnkowe z kawałkami mięsa wołowego, papryki, pieczarek i ziemniaków. Czas przygotowania: 2 godziny Ilość porcji: 4-6 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 700g mięsa z szynki wieprzowej 400g wołowiny 600g ziemniaków 1 papryka czerwona 1 papryka żółta 2 małe marchewki 1 mała pietruszka 1 mały pęczek natki piertruszki 250g pieczarek 1 mała cebula 3 ząbki czosnku 400g pomidorów krojonych z puszki 3 łyżki koncentratu... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...