Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Przepis na : śniadanie

To mój ulubiony przepis na pastę z tuńczyka i jajek. Możemy ją wykorzystać na wiele sposobów, traktując jako smaczne śniadanie lub farsz do jajek. Czas przygotowania: 20 minut Ilość porcji: 2 osób Trudność przygotowania:  łatwe Cena:  przystępna SKŁADNIKI: 1 puszka tuńczyka w oleju (100 g po odsączeniu) 2 jajka ½ papryki pomarańczowej ½ średniej cebuli 1 duży ogórek kwaszony 1 łyżka majonezu ½ łyżeczki musztardy delikatesowej ½ pęczka szczypiorku szczypta soli szczypta pieprzu 1. Jajka gotujemy na tw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.