BEZ CUKRU Przetwory z owoców: Owoce pestkowe pasteryzowane w soku własnym.

BEZ CUKRU Przetwory z owoców: Owoce pestkowe pasteryzowane w soku własnym.

BEZ CUKRU Przetwory z owoców: Owoce pestkowe pasteryzowane w soku własnym.

Przepis na : deser

Jak przystało na osobę, która promuje zdrowe odżywianie jestem zmuszona przedstawić Wam pomysł mało popularny.   Mianowicie, przetwory z owoców bez cukru.   Kto będzie chciał to jeść? Kto skorzysta z przepisu? Pewnie mało kto...   A jednak aby mieć czyste sumienie, opiszę Wam króciutko jak robię przetwory z wiśni, czereśni, śliwek i brzoskwiń bez użycia cukru.   Jeśli nie chcesz przegapić podobnych wpisów, Dołącz do Nas na Facebook'u i wybierz Publikowanie postów Strony w swoich Aktualności... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu IzaGotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.