Maślany chleb z patelni - Testowanie patelni WOLL

Maślany chleb z patelni - Testowanie patelni WOLL

Siódmy mój przepisy przygotowany na tytanowej patelni WOLL . To już ostatni przepis z tej współpracy, następny post będzie podsumowujący całą współpracę. Tym razem na patelni upiekłam chleb, ponieważ posiadam właśnie patelnię z odpinaną rączką to postanowiłam wykorzystać tą zaletę właśnie w piekarniku. Patelnia jest gruba i głęboka , więc idealna do pieczenia chleba. Upieczony chleb ma bardzo grubą i chrupiącą skórkę, co trudno uzyskać w zwykłej foremce, a coś o tym wiem ponieważ chleby piekę bardzo często. ...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję