Nie mam pojęcia dlaczego tak wiele osób ma wstręt do szpinaku, może przez tą breję którą nas karmiono w przedszkolu? W każdym bądź razie ja szpinak uwielbiam, a poza standardowym makaronem ze szpinakiem postanowiłam wyczarować z niego zupę. Wyszła tak dobra, że postanowiłam jej nie blendować. Miśka zachwycona, a jak wiecie ona jest moją najsurowszą jurorką, dostałam 15/10 Czas przygotowania: 30 minut maksymalnie. Składniki na 4 porcje: opakowanie 200-300 g szpinaku 1 duży por 2-3 ziemniaki puszka 400 ml mleka koko... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...100 % weganka