Chleb fasolowy z rozmarynem

Chleb fasolowy z rozmarynem

Chleb fasolowy z rozmarynem

Najczęściej pieczemy chleby z dodatkiem różnych nasion - słonecznik, dynia , siemię lniane lub czarnuszka . Często dodajemy otręby lub zioła. Takie dodatki nadają chlebom zarówno unikalny smak, jak i specyficzną teksturę. Dodajemy też ziemniaki , zarówno gotowane jak i pieczone. Jeden z moich ulubionych dodatków - to pieczony czosnek . Można dodać ugotowane kasze - jaglaną , gryczaną lub jęczmienną, także kuskus lub ryż . Ciekawe smaki pieczywa zawdzięczamy też nietypowym dodatkom - burakom, marchewce, śli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Grahamka, weka i kajzerka

Autor

MarcinH

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, fasola, ciasto, ciekawe przepisy, pieczywo, bagietka, jabłka, buraki, bułki, ryż, śniadania, śliwka, słonecznik, kuskus, kasza jaglana, dynia, ziemniaki, kasza, marchewka, chleb na drożdżach , kasza gryczana, chleb na zakwasie, szybkie ciasto, chleb razowy, pieczone ziemniaki, pieczone ziemniaki z czosnkiem, bułka pszenna, chleb mieszany, gotowana marchewka, drugie danie

Inne przepisy z Grahamka, weka i kajzerka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.