Bułki na hamburgery, pszenne
Bułki na hamburgery, pszenne
Duże, puszyste i delikatne bułki. W sam raz na świeżego hamburgera, ale równie smakują z plastrem wędliny, sera lub miodu. W sam raz na śniadanie.Bardzo łatwe do wykonania i zawsze się udają. Najsmaczniejsze są zaraz po upieczeniu i ostygnięciu, lub następnego dnia. Nie nadają się jednak do dłuższego przechowywania przez kilka dni, gdyż szybko czerstwieją. Można jednak schować do zamrażarnika, gdyż po rozmrożeniu zachowują swój smak i delikatność miąższu. Uwaga! Bułki nie są kotoodporne, po pierwszym wypiek... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Grahamka, weka i kajzerka
Autor
MarcinH
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bułki, hamburger, bułka pszenna, pieczenie, ciasto, chleb, śniadanie, jajko, bagietka, śniadania, pieczywo, sezam, miód, mleko w proszku, chleb na zakwasie, lekkie ciasto, ciasto mleko w proszku, chleb na drożdżach , mleko zwykle, szybkie śniadanie, co mozna zrobic z hamburgerow, domowe hamburgery, domowe pieczywo, chleb mieszany, szybki ciasto, szybkie ciasto, łatwe ciasto, puszyste ciasto
Inne przepisy z Grahamka, weka i kajzerka
Dodaj komentarz